Domotica

Domotica is een systeem om u vrij en comfortabel te voelen in de bedieningen in uw woning. Dit zowel voor het schakelen van verlichting, stopcontacten, rolluiken, poorten, verwarming ...
Het biedt u de mogelijkheid energie te besparen en uw systeem zelf in de hand te houden. Steeds meer wordt hierin een integratie voorzien van een touchscreen of tablet.
Als erkend installateur van Niko Home Control systemen bieden wij u hierin een zeer aangenaam en flexibel systeem die alle wensen van de klant vervuld.

Niko Home Control is de eerste elektrische installatie waarmee je thuis actief energie bespaart. Het ecodisplay geeft aan hoeveel energie de woning verbruikt, waardoor je zuiniger met energie omspringt. Met Niko Home Control bedien je heel eenvoudig de verlichting, verwarming, ventilatie of rolluiken. Dat kan centraal via een touchscreen of smartphone, maar evengoed via klassieke schakelaars verkrijgbaar met de afwerkingen uit de Niko Pure, Niko Intense en Niko Original collectie.

 

Met functies als zoneregeling voor verwarming, ecotoets, paniektoets, aanwezigheidssimulatie … verhoogt de nieuwe elektrische installatie aanzienlijk je wooncomfort en veiligheid

 
 

Domotica activiteiten

Niko Home Control